Annons:

Tarot spådom

Tarotleken är samlad levnadsvisdom som berättar om människans väg genom livet från okunskap till upplysning och används för att nå större medvetenhet. Korten är ett symboliskt kunskapssystem som kan tolkas av vårt inre; med hjälp av korten får vi tillgång till kunskap vi redan har men som vi tidigare inte haft tillgång till. Tarotkorten kan ge oss insikt i och nya perspektiv på oklara situationer i livet och ge oss ökad klarhet och djupare förståelse inom livsområden som är betydelsefulla för oss.

Läs om hur man spår med tarotkort »

Tarotkortens betydelse

Det finns många olika variationer av tarotkortlekar. Varje kort har sin egen innebörd och betydelse men påverkas också av de intilliggande korten vid utläggningen. Bokhandeln erbjuder en hel del böcker man kan läsa för att lära sig kortens betydelse.


tarot spådom

Spå med tarotkort

Att lära sig konsten att spå i tarotkort tar lång tid. Personer som har en stark intuition lär sig spåkonsten fortare. Visa »

antika tarotkort

Tarotkortens historia

Det finns flera olika teorier om tarotkortens uppkomst. Kom de från Indien, Kina eller kanske Egypten? Visa »

Tarotläggning keltiska korset

Tarotläggningar

Man lägger ut tarotkorten i olika mönster, läggningar (eng. spreads). Flera olika system kan användas med ett fåtal till flera kort ur kortleken. Visa »

Tarotkortlek

Tarotkortlekar

Tarotkortlekar finns i många olika variationer, med olikheter i kortens utformning, namn, antal och ordningsföljd. Visa »

Annons: