The Only Tarot Book You’ll Ever Need

”Den enda tarothandboken du någonsin kommer att behöva: tolka korten som avslöjar din framtid.” Så lyder titeln på denna bok skriven på engelska av författaren Skye Alexander. På engelska: The Only Tarot Book You’ll Ever Need: Interpret the Cards That Hold Your Future.

Denna artikel innehåller en eller flera annonslänkar. Mer info»

Denna tarothandbok illustrerad i fyrfärg innehåller allt du behöver veta för att tyda tarot – oavsett om det är för traditionell kortläsning eller läsning för självreflektion eller självkännedom. Handboken är lätt att följa. Den ger läsaren den insikt han/hon behöver för att utveckla sin intuition, bearbeta personliga problem, förbättra kontakten med sitt högre jag, tolka korten och förstå tarotleken och dess symboler.

För inte så länge sedan skulle man ha frammanat bilden av en mystiker höljd i sjalar med en kristallkula och kort liggandes framför sig. Idag är en tarotläsning lika vanlig som att gå på yoga eller skicka ett sms till en vän. Det är det nya sättet att söka vägledning – oavsett om det handlar om relationsråd eller vilken outfit man ska ha på sig idag.

Med hjälp av denna vackert illustrerade bok kommer du att kunna lära dig konsten att spå din egen framtid i tarotkort. Boken är fylld med bilder på tarotkort, lättförståeliga beskrivningar av varje kort och många olika kortläggningar. Boken ”The Only Tarot Book You’ll Ever Need” kommer att hjälpa dig att bemästra tarotkorten, oavsett om ditt mål är att utföra traditionella spådomar, konsultera korten som en del av en daglig egenvårdsritual, använda dem för interaktiv självreflektion eller förlita dig på dem som ett verktyg för att tänka igenom särskilda utmaningar eller frågor.

The Only Tarot Book You’ll Ever Need – mer info och pris (annonslänk)

 • Spå med tarotkort

  Spå med tarotkort

  Att lära sig konsten att spå i tarotkort tar lång tid. Personer som har en stark intuition lär sig spåkonsten fortare. Korten har ingen kraft i sig själv utan de… Läs mer »

 • Tarotläggningar

  Tarotläggningar

  När man spår med tarotkort lägger man ut korten i olika mönster, ”läggningar”, på engelska ”spreads”. Flera olika läggningar används med ett fåtal till flera kort ur kortleken. Man kan… Läs mer »

 • Tarotkortlekar

  Tarotkortlekar

  Tarotkortlekar finns i många olika variationer, med olikheter i kortens utformning, namn, antal och ordningsföljd. Det som i dag accepteras som standardleken har 78 kort uppdelade i Arcana Minor (Lilla… Läs mer »

 • Tarotkortens historia

  Tarotkortens historia

  Det finns flera olika teorier om tarotkortens uppkomst. Kom de från Indien, Kina eller kanske Egypten? En teori är att de kom från Indien eller Kina och fördes till Europa… Läs mer »

Boktips om tarot

Oavsett om du vill lära dig om tarot för att spå dig själv och andra, fräscha upp dina kunskaper eller bara är nyfiken, så har vi tips här på några olika böcker inom ämnet. På våra boksidor finns reklamlänkar som leder till bokhandlare där boken finns att köpa.