Pendeln svarar på dina frågor

Under århundraden har olika slags pendlar använts som verktyg för att spå framtiden, få råd, rensa negativ energi och leta reda på försvunna föremål. En pendel är ett viktat föremål som hänger i ett snöre eller en kedja. Man använder pendeln genom att först hålla den stilla och ställa en fråga. Den kommer sedan börja att svänga i en viss riktning för att ge dig svaret på din fråga.

I det gamla Kina och Egypten användes pendeln av kejsare och faraoner för vägledning. Idag använder man pendeln bland annat för frågor som rör kärlek, pengar, olösliga problem, borttappade saker och för en titt in i framtiden. 

Pendeln är en populär metod för att komma i kontakt med andliga rådgivare och anses av många även kunna fungera som en fysisk manifestation av vårt högre jag eller vårt sjätte sinne. 

Prova du också, alldeles gratis: Spå dig online med pendel »


pendel online

Spådom online - Pendeln svarar

Spå dig här med vår online pendel! Du kan ställa en fråga du vill ha ett Ja- eller Nej-svar på. Visa »

Gör en pendel för spådom

Gör en pendel för spådomar

Att göra sin egen personliga pendel för spådom är både enkelt och roligt. Här får du en steg-för-steg-guide hur du gör. Visa »

Pendlar att spå med

Pendlar för spådom

En pendel för spådom består av en tyngd av något material och ett snöre eller en kedja som den kan hänga och fritt sväva i. Visa »

pendel spådom

Hur fungerar pendeln?

Informationen man får från pendeln sägs komma från samma källa som sin intuition, nämligen sitt undermedvetna eller från sin guide eller skyddsängel. Visa »

spå med pendel

Lär dig spå med pendel

Det är enkelt att använda en pendel för spådomar. I denna artikel får du veta vad man behöver och hur man gör för att få svar på olika typer av frågor, göra en chakrabalansering och få hjälp att hitta försvunna saker. Visa »

pendelkarta

Pendelkartor - gratis utskrift

Skriv ut våra pendelkartor och använd som hjälp när du spår med pendel. Visa »

Vill du lära dig mer om att spå med pendel så kika på våra boktips här. På våra boksidor finns reklamlänkar som leder till bokhandlare där boken finns att köpa.