Spådom online: Pendeln svarar

Spå dig här med vår online pendel! Du kan ställa en fråga du vill ha ett Ja- eller Nej-svar på.

Fråga pendeln om vad du vill – du får svar direkt! Tänk på att det ska vara en fråga som går att svara ja eller nej på. Om du inte vill spå dig digitalt kan du lära dig att spå med en ”vanlig” pendel.

När du ska använda pendeln bör du befinna dig i en tyst och lugn miljö utan distraktioner. För att komma in i ett behagligt och avslappnat tillstånd och lättare kunna koncentrera dig så sätt dig gärna på en plats där det inte finns andra andra människor, gärna i dämpad belysning. Naturen är också ett bra ställe om du hittar en avskild plats och vädret är bra. Sätt dig så bekvämt som möjligt och placera mobilen, surfplatta eller datorn framför dig.

När du känner att du sitter bra så blunda och ta några djupa andetag. Försök att slappna av i hela kroppen. Koncentrera dig på frågan du vill att pendeln ska svara på. Du kan tänka på frågan eller säga den högt.

När du känner dig redo klickar du på pendeln för att få fram svaret. Det är möjligt att fråga pendeln flera gånger i rad men det är inget vi rekommenderar. Ta istället till dig det första svaret du får och fundera över det under minst ett dygn. Återkom sedan om du känner behov för det.

 • Spådom online: Pendeln svarar

  Spådom online: Pendeln svarar

  Spå dig här med vår online pendel! Du kan ställa en fråga du vill ha ett Ja- eller Nej-svar på. Fråga pendeln om vad du vill – du får svar… Läs mer »

 • Hur fungerar pendeln?

  Hur fungerar pendeln?

  Informationen man får från pendeln sägs komma från samma källa som sin intuition, nämligen sitt undermedvetna eller från sin guide eller skyddsängel. Genom historien har mänskligheten experimenterat med många olika… Läs mer »

 • Lär dig spå med pendel

  Lär dig spå med pendel

  Det är enkelt att använda en pendel för spådomar. I denna artikel får du veta vad man behöver och hur man gör för att få svar på olika typer av… Läs mer »

 • Pendlar för spådom

  Pendlar för spådom

  En pendel för spådom består av en tyngd av något material och ett snöre eller en kedja som den kan hänga och fritt sväva i. Det finns flera olika typer… Läs mer »

 • Hur man gör en pendel för spådomar

  Hur man gör en pendel för spådomar

  Att göra sin egen personliga pendel för spådom är både enkelt och roligt. Här får du en steg-för-steg-guide hur du gör. Många föredrar att göra en egen pendel för spådom.… Läs mer »

 • Pendelkartor (gratis nedladdning)

  Pendelkartor (gratis nedladdning)

  Skriv ut våra pendelkartor och använd som hjälp när du spår med pendel. En färdig pendelkarta gör det enklare att spå med pendel. Här kan du gratis ladda ner några… Läs mer »

Boktips om pendling

 • Little Book of Pendulum Magic

  Little Book of Pendulum Magic

  En bok med steg-för-steg-instruktioner för att göra egna pendlar och spår med dem. Detta är en liten pocketbok på engelska om hur du gör din egen pendel och ber universums… Läs mer »

 • Stora boken om pendeln

  Stora boken om pendeln

  En komplett bok om pendlar: allt du behöver veta för att berika ditt liv med pendelns kraft. – Upptäck de unika svarsrörelserna hos din egen pendel. – Lär dig hur… Läs mer »