Annons:

Tarothandboken: hälsan, kärleken, yrkesvalet

(texten innehåller annonslänkar)

Tarothandboken

En handbok för den som vill arbeta med tarotkort i syfte att nå bättre självkännedom. Den bygger på Raider-Waites tarotkort.

Denna bok - som bygger på Raider-Waites kända och ofta använda tarotkort - har ambitionen att vara en handbok för den som vill arbeta med tarotkort i syfte att nå bättre självkännedom på de tre viktigaste områdena av livet; hälsan, kärleken och yrkesvalet.

För enkelhetens skull har författaren endast använt sig av korten i Stora Arkanan.

Den som vill prova på att använda sig av naturläkemedel får tips på sådana i anslutning till avsnittet om hälsans tarot.

Boken förutsätter ingen förkunskap om tarotkorten för att kunna användas, endast ett levande intresse och en tarotkortlek, företrädesvis av Raider-Waitetyp. Då Stora Arkanans kort är numrerade kan man även använda någon av de andra tarotkortlekar som finns i marknaden.

Tarothandboken är skriven av Mirjam Tapper.

Tarothandboken - mer info och pris »

Annons:

Tarot

tarot spådom

Spå med tarotkort

Att lära sig konsten att spå i tarotkort tar lång tid. Personer som har en stark intuition lär sig spåkonsten fortare. Visa »

antika tarotkort

Tarotkortens historia

Det finns flera olika teorier om tarotkortens uppkomst. Kom de från Indien, Kina eller kanske Egypten? Visa »

Tarotläggning keltiska korset

Tarotläggningar

Man lägger ut tarotkorten i olika mönster, läggningar (eng. spreads). Flera olika system kan användas med ett fåtal till flera kort ur kortleken. Visa »

Tarotkortlek

Tarotkortlekar

Tarotkortlekar finns i många olika variationer, med olikheter i kortens utformning, namn, antal och ordningsföljd. Visa »