Annons:

Easy Tarot: Learn to Read the Cards Once and For All!

(texten innehåller annonslänkar)

tarot

Bok och tarotkortlek (engelska).

Boken är skapad speciellt för nybörjare; att läsa Easy Tarot kit är ett enkelt sätt att lära sig läsa tarotkort. I Easy Tarot, delar författaren Josephine Ellershaw med sig av tips, genvägar och tidsbesparande tekniker hon samlat från mer än trettio års erfarenhet av att läsa tarotkort.

Med hjälp av den vackra Gilded tarotleken lär du dig hur de sjuttioåtta korten i leken är kopplade till varandra och får en inblick när deras unika energier smälter samman i "Cross of Truth", "Keltiska korset" och andra läggningar. Det finns även en förteckning över kortkombinationer som vanligen indikerar specifika händelser, till exempel graviditet, ett bröllop, ett nytt jobb med mera. Du hittar även i Easy Tarot:

• En sammanfattning av kortens betydelser
• Exempel på läggningar, skyddsåtgärder, och etiska riktlinjer
• Tips hur man för en tarotdagbok
• Felsökningsråd

Easy Tarot - mer info och pris »

Annons:

Tarot

tarot spådom

Spå med tarotkort

Att lära sig konsten att spå i tarotkort tar lång tid. Personer som har en stark intuition lär sig spåkonsten fortare. Visa »

antika tarotkort

Tarotkortens historia

Det finns flera olika teorier om tarotkortens uppkomst. Kom de från Indien, Kina eller kanske Egypten? Visa »

Tarotläggning keltiska korset

Tarotläggningar

Man lägger ut tarotkorten i olika mönster, läggningar (eng. spreads). Flera olika system kan användas med ett fåtal till flera kort ur kortleken. Visa »

Tarotkortlek

Tarotkortlekar

Tarotkortlekar finns i många olika variationer, med olikheter i kortens utformning, namn, antal och ordningsföljd. Visa »