Annons:

Kinesiskt Horoskop - Råttans år

Kinesiskt Horoskop - Råttans år

Råttan är det första djuret i den kinesiska zodiaken. Människor födda i råttans år är kända för sin charm, kreativitet och överlevnadsförmåga.

Annons:

De har visserligen lätt för att bli arga, men ger ändå ett balanserat och behärskat  intryck. De har förmågan att dölja in vrede och sin otillfredsställelse.

Människor födda i råttans år är ganska ambitiösa, och de är rättskaffens och ihärdiga. De är av naturen ekonomiska och har förmågan att spara pengar - och de kan ibland rentav vara giriga. De har dessvärre en tendens att bli irriterade över bagateller. Kärlek gör dem givmilda.

Råttmänniskor vill gärna imponera, vilket kan betyda att de använder alla sina sparpengar. De tycker också om att bo bra och skämmer gärna bort sig själva. Råttans människor älskar skvaller, därför blir ibland deras vänskapsförhållanden kortvariga.

Råttan i relationer

Människor i råttans tecken värderar sällskap och kärlek mycket högt. De är hängivna kärleken och uttrycker den översvallande. Trots detta finns ensamheten ofta i råttans liv. Råttan har många bekanta men få nära vänner.

Passar bäst med: draken, apan
Passar sämst med: geten, hästen

Årtal: … 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032 …
Polaritet: yang
Nummer i zodiaken: 1
Alternativt namn: Musen
Lyckonummer: 3

Annons: