Annons:

Kinesiskt Horoskop - Hästens år

Kinesiskt Horoskop - Hästens år

På sjunde plats kommer den livliga, engagerande och artistiska hästen. Det här är populära, glada och älskvärda människor.

Annons:

De ger gärna komplimanger. Visserligen kan de snabbt ilskna till och handla överilat, men de gör ett starkt intryck och inger förtroende. Vilket är en smula förvånande, eftersom de innerst inne är mjuka och svaga, särskilt när det gäller det motsatta könet.

Människor födda i hästens år har förmågan att ta beslut och att välja. Om de varken har tid eller intresse för något förslag, bryr de sig helt enkelt inte om det. De ger inga ursäkter eller förklaringar. De gör precis som det behagar dem.

Hästen tycker om att omge sig med människor och älskar fest och glädje. De är gästvänliga och generösa. De brukar ha ordning på sin ekonomi.

Hästen i relationer

När de är förälskade glömmer de allt annat, inte minst sitt arbete. Deras kärlek är lidelsefull - men de får passa sig så att de inte glömmer att det finns andra saker i livet som också är betydelsefulla. Den som älskar en häst bör också älska utmaningar och äventyr.

Passar bäst med: tigern, hunden
Passar sämst med: råttan

Årtal: … 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038 …
Polaritet: yang
Nummer i zodiaken: 7
Alternativt namn:
Lyckonummer: 2, 3, 7

Annons: