Annons:

Pendlar för spådom

Pendlar att spå med

En pendel för spådom består av en tyngd av något material och ett snöre eller en kedja som den kan hänga och fritt sväva i.

Det finns flera olika typer av pendlar i varierande färger, former och material man kan använda för att spå med. En del är mönstrade beroende på material och en del är dekorerade. Butikerna har ett stort utbud men man kan också själv göra en personliga pendel. Följ din intuition när du väljer ut din pendel. För bättre resultat kan du först förbättra din intuition med siffertestet »

Pendlar för spådom är oftast gjorda av kristaller, metall eller trä och ibland en kombination av dessa. De kan variera i form, från runda till droppformade och konformade ("pekande") pendlar. Pendlar av ädelsten, sirligt omslutna av någon metall är populära och kanske de vanligaste och används ofta som hängsmycke i halsband. Det viktigaste är att pendeln är symmetrisk och balanserar och inte svänger mer åt ett håll. 

Färg och mönster varierar beroende på material. Det finns pendlar gjorda av vackra kristaller i olika färger och mönster som lila ametist, transparent bergskristall, rosa rosenkvarts, guldgul tigeröga och andra ädelstenar. Även pendlar snidade av trä varierar i färg och mönster beroende på träslag och trädets ådringar. Pendlar av metall hittar man till exempel i silver och guld eller silver- och guldfärgade legeringar. 

Många föredrar att spå med pendlar gjorda av kristall eftersom de upplever att de ger tydligare svar. Det sägs att kristall är ett material som energi lätt kan flöda igenom. 

[LÄSTIPS: Hur man gör en pendel »]

Annons:

Pendel

pendel online

Spådom online - Pendeln svarar

Spå dig här med vår online pendel! Du kan ställa en fråga du vill ha ett Ja- eller Nej-svar på. Visa »

Gör en pendel för spådom

Gör en pendel för spådomar

Att göra sin egen personliga pendel för spådom är både enkelt och roligt. Här får du en steg-för-steg-guide hur du gör. Visa »

Pendlar att spå med

Pendlar för spådom

En pendel för spådom består av en tyngd av något material och ett snöre eller en kedja som den kan hänga och fritt sväva i. Visa »

pendelkarta

Pendelkartor - gratis utskrift

Skriv ut våra pendelkartor och använd som hjälp när du spår med pendeln. Visa »

pendel spådom

Hur fungerar pendeln?

Informationen man får från pendeln sägs komma från samma källa som sin intuition, nämligen sitt undermedvetna eller från sin guide eller skyddsängel. Visa »

spå med pendel

Lär dig spå med pendel

Det är enkelt att använda en pendel för spådomar. I denna artikel får du veta vad man behöver och hur man gör för att få svar på olika typer av frågor, göra en chakrabalansering och få hjälp att hitta försvunna saker. Visa »