Annons:

Gör en pendel för spådomar

Gör en pendel för spådom

Att göra sin egen personliga pendel för spådom är både enkelt och roligt. Här får du en steg-för-steg-guide hur du gör.

Många föredrar att göra en egen pendel för spådom. De känner att de har starkare kommunikation med pendlar man gjort själv och att de ger tydligare och mer korrekta svar. Dessutom är det roligt att ha gjort sin egen pendel. 

Du behöver bara ett föremål med lagom tyngd och en bit tråd eller kedja att hänga det i. I princip kan man använda vad som helst så länge pendeln är balanserad och inte drar mer åt ena hållet. En ring i en kedja fungerar också. Det är praktiskt att använda en pendel med en kedja som ett halsband. Då kan du alltid bära den runt halsen och du har den med dig för pendling överallt.

Gör din egen pendel så här:

1. Ta en tråd eller en kedja som är ungefär 15 - 20 centimeter lång. Den måste vara böjlig och flexibel för att den ska fungera bra.

2. Välj ut ett föremål till pendel. Den ska ha lagom tyngd, vara symmetrisk och gärna spetsig i ena änden. Materialet kan vara till exempel kristall, sten, trä eller metall. Känn efter vad som passar dig bäst.

3. Fäst tråden eller kedjan på pendeln. Svinga den nätt och kontrollera att den är balanserad och inte drar snett. 

4. Rengör pendeln innan du använder den. Läs hur du gör här »

5. Pendeln är nu klar för användning!

[LÄSTIPS: Olika typer av pendlar »]

Annons:

Pendel

pendel online

Spådom online - Pendeln svarar

Spå dig här med vår online pendel! Du kan ställa en fråga du vill ha ett Ja- eller Nej-svar på. Visa »

Gör en pendel för spådom

Gör en pendel för spådomar

Att göra sin egen personliga pendel för spådom är både enkelt och roligt. Här får du en steg-för-steg-guide hur du gör. Visa »

Pendlar att spå med

Pendlar för spådom

En pendel för spådom består av en tyngd av något material och ett snöre eller en kedja som den kan hänga och fritt sväva i. Visa »

pendelkarta

Pendelkartor - gratis utskrift

Skriv ut våra pendelkartor och använd som hjälp när du spår med pendeln. Visa »

pendel spådom

Hur fungerar pendeln?

Informationen man får från pendeln sägs komma från samma källa som sin intuition, nämligen sitt undermedvetna eller från sin guide eller skyddsängel. Visa »

spå med pendel

Lär dig spå med pendel

Det är enkelt att använda en pendel för spådomar. I denna artikel får du veta vad man behöver och hur man gör för att få svar på olika typer av frågor, göra en chakrabalansering och få hjälp att hitta försvunna saker. Visa »