Numerologi: själens planritning

Få en grundlig introduktion till den västerländska numerologin.

Denna artikel innehåller en eller flera annonslänkar. Mer info»

Allt i universum har en energivibration, och det gäller även siffrorna i vårt födelsedatum och bokstäverna i vårt namn. När vi studerar den relation som siffror och bokstäver har med vår personlighet och händelserna i vårt liv, uppenbarar sig vår själs planritning.

Författaren Michelle Buchanan lär dig att utföra enkla beräkningar som ger dig kunskap om ditt öde och syftet med ditt liv – vilket förstås är värdefull information om du vill göra det mesta och bästa av din livsresa.

I denna boken får du bland annat lära dig om:

• på vilka olika sätt du kan använda numerologi
• hur du gör numerologiska beräkningar och tolkningar
• dina sju personlighetstal (livsvägstalet, ödestalet, själstalet,personlighetstalet, mognadstalet, aktuella namntalet ochfödelsedagstalet) och vad de betyder i ditt liv
• hur du kan arbeta med dina karmiska lektionstal för dininre utveckling
• hur du kan använda prognostal för att förbereda dig pååret framför dig

Michelle Buchanan är från Nya Zeeland och har studerat numerologi sedan 1990. Hon erbjuder personliga läsningar, kurser och föredrag över hela världen.

Numerologi: själens planritning – mer info och pris (annonslänk)

 • Numerologi online: relationer

  Numerologi online: relationer

  Genom att jämföra ditt och din partners nummer kan man analysera er kärleksrelation. En relationsanalys med hjälp av numerologi hjälper dig att öka chanserna till en bra relation. Analysen kan också peka… Läs mer »

 • Numerologi online: livsvägen

  Numerologi online: livsvägen

  Räkna ut ditt livsnummer och få veta vad det innebär för dig. Livsnumret beräknas från ditt fulla födelsedatum och anses vara ett av de viktigaste och mest inflytelserika talen i… Läs mer »

 • Numerologi online: namnnummer

  Numerologi online: namnnummer

  Är du nyfiken på vilka dina olika namnnummer är? Här kan du enkelt få det uträknat online. Inom numerologi pratar man främst om tre olika namnnummer: ödesnumret, själslängtansnumret och personlighetsnumret.… Läs mer »

 • Lyckonummer och otursnummer i olika länder

  Lyckonummer och otursnummer i olika länder

  Siffror har olika betydelser beroende på vilket land du är i. Vidskeplighet och statistik påverkar vilka nummer vi anses bringa lycka eller föra med sig otur. Fredagen den trettonde har… Läs mer »

 • Livsvägen

  Livsvägen

  Ditt livsnummer anses vara det viktigaste av alla nummer och talar om vem du är och vilka talanger du föddes med. Livsnumret eller livsvägsnumret är inom numerologin vad soltecknet är… Läs mer »

 • Namnnummer

  Namnnummer

  Lär dig om namnnummer och hur man räknar ut dem inom numerologin. Enligt numerologin avslöjar ditt namn mycket om vem du är och vilka utmaningar du kommer att möta i… Läs mer »

 • Numerologi historia

  Numerologi historia

  Ordet numerologi härstammar från det latinska ordet ”numerus”, vilket betyder nummer och det grekiska ordet ”logos” som betyder ”ord”, ”tanke”, ”uttryck”. Numerologi har använts av människan i tusentals år och… Läs mer »

Boktips om numerologi

Vill du veta mer om numerologi? Lär dig allt om numerologi med hjälp av dess böcker vi tipsar om här. Varje boksida här har reklamlänkar till bokhandlare där du kan köpa respektive bok.

 • Numerologi: själens planritning

  Numerologi: själens planritning

  Få en grundlig introduktion till den västerländska numerologin. Allt i universum har en energivibration, och det gäller även siffrorna i vårt födelsedatum och bokstäverna i vårt namn. När vi studerar… Läs mer »

 • Numerologi i vår tid – en esoterisk kunskapsväg

  Numerologi i vår tid – en esoterisk kunskapsväg

  Läs om talsymbolikens och numerologins grunder och få hjälp med tolkningar. Numerologin erbjuder ett sätt att förstå världen, livet och oss själva. Att se beteenden, tanke- och handlingsmönster. Numeroligin är… Läs mer »