Numerologi i vår tid – en esoterisk kunskapsväg

Läs om talsymbolikens och numerologins grunder och få hjälp med tolkningar.

Denna artikel innehåller en eller flera annonslänkar. Mer info»

Numerologin erbjuder ett sätt att förstå världen, livet och oss själva. Att se beteenden, tanke- och handlingsmönster. Numeroligin är en metod, men också en filosofi och psykologi.

Redskapen för personlig numerologi är de siffror och bokstäver som bildar vårt födelsedatum och -namn. Siffrornas arketyper anses, tillsammans med bokstävernas symboler, bilda en passage mellan vår inre och yttre verklighet.

Annika Langlé beskriver här talsymbolikens och numerologins grunder och hjälper oss också med tolkningar för att vi själva ska kunna använda numerologin i vår vardag. Vi får även inblick i numerologins syn på vad 2000-talet, vår tid, står för.

Författaren har mer än 30 års erfarenhet av esoteriskt arbete med människans subtila energier samt talsymbolik och numerologi och har skrivit flera böcker inom sina områden.

Den här boken är en omarbetad och uppdaterad utgåva av boken Numerologi – en esoterisk kunskapsväg, som gavs ut 1990.

Numerologi i vår tid – en esoterisk kunskapsväg – mer info och pris (annonslänk)

 • Numerologi online: relationer

  Numerologi online: relationer

  Genom att jämföra ditt och din partners nummer kan man analysera er kärleksrelation. En relationsanalys med hjälp av numerologi hjälper dig att öka chanserna till en bra relation. Analysen kan också peka… Läs mer »

 • Numerologi online: livsvägen

  Numerologi online: livsvägen

  Räkna ut ditt livsnummer och få veta vad det innebär för dig. Livsnumret beräknas från ditt fulla födelsedatum och anses vara ett av de viktigaste och mest inflytelserika talen i… Läs mer »

 • Numerologi online: namnnummer

  Numerologi online: namnnummer

  Är du nyfiken på vilka dina olika namnnummer är? Här kan du enkelt få det uträknat online. Inom numerologi pratar man främst om tre olika namnnummer: ödesnumret, själslängtansnumret och personlighetsnumret.… Läs mer »

 • Lyckonummer och otursnummer i olika länder

  Lyckonummer och otursnummer i olika länder

  Siffror har olika betydelser beroende på vilket land du är i. Vidskeplighet och statistik påverkar vilka nummer vi anses bringa lycka eller föra med sig otur. Fredagen den trettonde har… Läs mer »

 • Livsvägen

  Livsvägen

  Ditt livsnummer anses vara det viktigaste av alla nummer och talar om vem du är och vilka talanger du föddes med. Livsnumret eller livsvägsnumret är inom numerologin vad soltecknet är… Läs mer »

 • Namnnummer

  Namnnummer

  Lär dig om namnnummer och hur man räknar ut dem inom numerologin. Enligt numerologin avslöjar ditt namn mycket om vem du är och vilka utmaningar du kommer att möta i… Läs mer »

 • Numerologi historia

  Numerologi historia

  Ordet numerologi härstammar från det latinska ordet ”numerus”, vilket betyder nummer och det grekiska ordet ”logos” som betyder ”ord”, ”tanke”, ”uttryck”. Numerologi har använts av människan i tusentals år och… Läs mer »

Boktips om numerologi

Vill du veta mer om numerologi? Lär dig allt om numerologi med hjälp av dess böcker vi tipsar om här. Varje boksida här har reklamlänkar till bokhandlare där du kan köpa respektive bok.

 • Numerologi: själens planritning

  Numerologi: själens planritning

  Få en grundlig introduktion till den västerländska numerologin. Allt i universum har en energivibration, och det gäller även siffrorna i vårt födelsedatum och bokstäverna i vårt namn. När vi studerar… Läs mer »

 • Numerologi i vår tid – en esoterisk kunskapsväg

  Numerologi i vår tid – en esoterisk kunskapsväg

  Läs om talsymbolikens och numerologins grunder och få hjälp med tolkningar. Numerologin erbjuder ett sätt att förstå världen, livet och oss själva. Att se beteenden, tanke- och handlingsmönster. Numeroligin är… Läs mer »