Annons:

Hur fungerar pendeln?

pendel spådom

Informationen man får från pendeln sägs komma från samma källa som sin intuition, nämligen sitt undermedvetna eller från sin guide eller skyddsängel.

Allt levande innehåller energi och avger elektromagnetisk strålning. En balanserad pendel känner av och förstärker energin från ditt undermedvetna och får pendeln att röra på sig. Pendeln kan ses som en förlängning av din intuition. När du ställer en fråga till pendeln är det din egen intuition som besvarar frågan. Pendeln förtydligar din intuition genom att fysiskt visa vad din intuition redan vet.

[LÄSTIPS: Lär dig spå med pendel »]

Annons:

Pendel

pendel online

Spådom online - Pendeln svarar

Spå dig här med vår online pendel! Du kan ställa en fråga du vill ha ett Ja- eller Nej-svar på. Visa »

Gör en pendel för spådom

Gör en pendel för spådomar

Att göra sin egen personliga pendel för spådom är både enkelt och roligt. Här får du en steg-för-steg-guide hur du gör. Visa »

Pendlar att spå med

Pendlar för spådom

En pendel för spådom består av en tyngd av något material och ett snöre eller en kedja som den kan hänga och fritt sväva i. Visa »

pendelkarta

Pendelkartor - gratis utskrift

Skriv ut våra pendelkartor och använd som hjälp när du spår med pendeln. Visa »

pendel spådom

Hur fungerar pendeln?

Informationen man får från pendeln sägs komma från samma källa som sin intuition, nämligen sitt undermedvetna eller från sin guide eller skyddsängel. Visa »

spå med pendel

Lär dig spå med pendel

Det är enkelt att använda en pendel för spådomar. I denna artikel får du veta vad man behöver och hur man gör för att få svar på olika typer av frågor, göra en chakrabalansering och få hjälp att hitta försvunna saker. Visa »