Intuitionstest online: Siffertest

Testa din intuition och se om du kan gissa rätt siffra!

I detta intuitionstest använder vi siffror till hjälp för att ta reda på en persons intuitiva kraft eller ESP. Många använder det också som en övning för att stärka sin intuitiva förmåga.

Testet kommer att slumpvis generera ett nummer mellan 0 och 9. Det är detta nummer du ska gissa. Testet håller reda på hur många gånger du gissat och ditt resultat.

Här på Divination.se har vi flera intuitionstester – prova gärna fler för att se vilken typ av visuellt stöd att öva med som fungerar bäst för dig. Vi har Zenertestet (med symboler) och ett färgtest.

Sätt dig bekvämt, ta några djupa andetag och slappna av. Fokusera och försök förutsäga vilket nummer mellan 0 – 9 som kommer upp. Klicka på det nummer du tror kommer upp.

Ett tips är att använda de nummer du gissade rätt till en tipsrad eller lotto – lycka till!

 • Zenertest

  Zenertest

  Zenertest, även kallat ESP-test, är ett klassiskt test för att påvisa ESP (extra sensorisk perception) eller intuition. Zenertestet utförs med hjälp av kort med olika symboler på. De fem olika Zenersymbolerna… Läs mer »

 • Intuitionstest online: Zenertest

  Intuitionstest online: Zenertest

  Testa din intuitiva förmåga med detta enkla och roliga test online. Här använder vi oss av Zenerkort. Zenerkort används för att utföra experiment med extrasensorisk perception (ESP). I detta testet… Läs mer »

 • Intuitionstest online: Färgtest

  Intuitionstest online: Färgtest

  Kan du träna upp din intuition genom att gissa rätt färg? I vårt färgtest kan du med hjälp av fem färgade bollar testa och öva på din intuition eller ESP.… Läs mer »

 • Intuitionstest online: Siffertest

  Intuitionstest online: Siffertest

  Testa din intuition och se om du kan gissa rätt siffra! I detta intuitionstest använder vi siffror till hjälp för att ta reda på en persons intuitiva kraft eller ESP.… Läs mer »

 • Zenerkort (gratis nedladdning)

  Zenerkort (gratis nedladdning)

  Här kan du gratis ladda ner och skriva ut Zenerkort (symbolkort) och använd som hjälp när du tränar din intuitiva förmåga. Med dessa kort kan du själv testa din ESP… Läs mer »

Boktips om intuition

Det finns många sätt att utveckla sin intuition på. Här skriver vi om olika böcker med tips hur man kan gå tillväga. På varje boksida finns en länk (annonslänk) till en bokhandel där du kan köpa boken.