Personlig affirmation

Här kan du hämta din personliga affirmation för idag.

Vi tror att positiva affirmationer är ett fantastiskt verktyg som kan hjälpa dig att förbättre ditt liv. De är så enkla att vem som helst kan använda dem, även ett barn, de är lätta att lära sig att använda, och även om du ännu inte vet vad affirmationer är, kan du använda dem inom fem minuter och känna dig positiv, varm och glad inombords!

Här har vi förenklat för dig att hitta affirmationer för olika områden i livet. Det är bara att välja. Varje dag finns det här en affirmation tillgänglig för dig. Olika perioder och olika dagar i livet har vi fokus på olika områden. Det kan till exempel vara relationer en period och arbete en annan. Fundera över vilket område som är viktigast för dig just nu.

Affirmationen du får bör du upprepa regelbundet för att förstärka den så att den lättare och fortare kan manifesteras. Det är viktigt att du tror på att din affirmation redan är verklighet.

Skriv ner din affirmation. Visualisera den, uttala den gärna högt och meditera en stund över den. När du känner dig klar över din affirmation är du välkommen tidigast imorgon för att hämta en ny.

Välj först nedan ett område i ditt liv som du vill påverka. Klicka sedan på knappen för att visa din affirmation. Den visas nedanför knappen. När du klickar på knappen godkänner du att det sparas en cookie i din webbläsare. Läs mer

Arbete

Blandat

Hälsa

Pengar

Relationer

Självförtroende

 • Personlig affirmation

  Personlig affirmation

  Här kan du hämta din personliga affirmation för idag. Vi tror att positiva affirmationer är ett fantastiskt verktyg som kan hjälpa dig att förbättre ditt liv. De är så enkla… Läs mer »

 • Affirmera

  Affirmera

  Tankens makt är stor – om du har en positiv attityd och förväntar dig glädje, tillfredställelse och lycka blir livet lättare än om du är en ständig pessimist med negativa… Läs mer »

Boktips om affirmationer

 • Jag kan göra det

  Jag kan göra det

  Jag kan göra det! – mer levande med affirmationer är en bok på engelska av Louise L. Hay om hur man förstår och använder affirmationer. I denna kortfattade och informationsfyllda… Läs mer »

 • Kreativ visualisering av Shakti Gawain

  Kreativ visualisering av Shakti Gawain

  Använd styrkan i din fantasi för att nå dina mål och skapa vad du vill i ditt liv. Kreativ visualisering är konsten att med mentala bilder och affirmationer skapa positiva… Läs mer »