Jag kan göra det

Jag kan göra det! – mer levande med affirmationer är en bok på engelska av Louise L. Hay om hur man förstår och använder affirmationer.

Denna artikel innehåller en eller flera annonslänkar. Mer info»

I denna kortfattade och informationsfyllda bok visar dig Louise L. Hay att du ”kan göra det”, det vill säga förändra och förbättra så gott som alla områden i ditt liv, genom att lära dig förstå och använda affirmationer på rätt sätt.

Författaren anser att varje tanke du tänker och varje ord du yttrar är en affirmation. Till och med när du pratar med dig själv (din inre dialog) är en ström av affirmationer. Du affirmerar och skapar det du upplever i livet med varje ord och tanke. Dina övertygelser är bara vanemässiga tankemönster du lärde in som barn och många av dem fungerar mycket bra för dig. Men andra trosföreställningar kan begränsa din förmåga att verkligen skapa det du önskar i ditt liv. Du behöver vara uppmärksam på dina tankar, så att du kan sluta med de som vanemässigt skapar upplevelser du inte vill ha.

När Louise resonerar och diskuterar kring ämnen som hälsa, förlåtelse, välstånd, kreativitet, relationer, att lyckas i arbetet och självkänsla i den här boken och du börjar praktisera övningarna, kommer du snart märka att affirmationer kan vara lösningen på snart sagt vilket problem du än har inom ett speciellt område.

När du läst den här boken, och lyssnat på Louise L. Hays egna visdomsord, kommer du att med tillförsikt kunna säga ”Jag kan det”, i vetskap om att du är på väg mot det underbara, glädjefyllda liv du förtjänar.

I Can Do It: How to Use Affirmations to Change Your Life – mer info och pris (annonslänk)

 • Personlig affirmation

  Personlig affirmation

  Här kan du hämta din personliga affirmation för idag. Vi tror att positiva affirmationer är ett fantastiskt verktyg som kan hjälpa dig att förbättre ditt liv. De är så enkla… Läs mer »

 • Affirmera

  Affirmera

  Tankens makt är stor – om du har en positiv attityd och förväntar dig glädje, tillfredställelse och lycka blir livet lättare än om du är en ständig pessimist med negativa… Läs mer »

Boktips om affirmationer

 • Jag kan göra det

  Jag kan göra det

  Jag kan göra det! – mer levande med affirmationer är en bok på engelska av Louise L. Hay om hur man förstår och använder affirmationer. I denna kortfattade och informationsfyllda… Läs mer »

 • Kreativ visualisering av Shakti Gawain

  Kreativ visualisering av Shakti Gawain

  Använd styrkan i din fantasi för att nå dina mål och skapa vad du vill i ditt liv. Kreativ visualisering är konsten att med mentala bilder och affirmationer skapa positiva… Läs mer »