Annons:

Kreativ visualisering av Shakti Gawain

(texten innehåller annonslänkar)

kreativ visualisering av shakti gawain

Använd styrkan i din fantasi för att nå dina mål och skapa vad du vill i ditt liv.

Kreativ visualisering är konsten att med mentala bilder och affirmationer skapa positiva förändringar i sitt liv. Denna bästsäljande bok av författaren Shakti Gawains är lätt att läsa och anpassa till dina personliga behov och önskemål. Metoden har hängivna följare runtom i världen och enkla men kraftfulla tekniker används nu framgångsrikt inom många olika områden som hälsa- och sjukvård, utbildning, affärsverksamheter, sport och kultur. Läs boken för att bli inspirerad eller för att uppnå specifika mål i ditt liv. 

Shakti Gawain är en pionjär inom personlig utveckling och medvetenhetsutveckling. Hon har skrivit ett tiotal böcker. Läs mer om henne och hennes andra böcker på hennes webbplats: http://shaktigawain.com

Hennes bästsäljande bok Kreativ visualisering är såld i över 2 miljoner exemplar världen över. Boken innehåller flera praktiska övningar.

Boken finns att köpa på engelska - mer info och pris »

Annons:

Affirmationer

affirmera

Personlig affirmation

Här kan du hämta din personliga affirmation för idag. Visa »

affirmera

Affirmera

Tankens makt är stor - om du har en positiv attityd och förväntar dig glädje, tillfredställelse och lycka blir livet lättare än om du är en ständig pessimist med negativa tankar. Visa »