Annons:

Jag kan det! - mer levande med affirmationer

(texten innehåller annonslänkar)

I can do it

En bok på engelska av Louise L. Hay om hur man förstår och använder affirmationer.

I denna kortfattade och informationsfyllda bok visar dig Louise L. Hay att du "kan göra det", det vill säga förändra och förbättra så gott som alla områden i ditt liv, genom att lära dig förstå och använda affirmationer på rätt sätt.

Författaren anser att varje tanke du tänker och varje ord du yttrar är en affirmation. Till och med när du pratar med dig själv (din inre dialog) är en ström av affirmationer. Du affirmerar och skapar det du upplever i livet med varje ord och tanke. Dina övertygelser är bara vanemässiga tankemönster du lärde in som barn och många av dem fungerar mycket bra för dig. Men andra trosföreställningar kan begränsa din förmåga att verkligen skapa det du önskar i ditt liv. Du behöver vara uppmärksam på dina tankar, så att du kan sluta med de som vanemässigt skapar upplevelser du inte vill ha.

När Louise resonerar och diskuterar kring ämnen som hälsa, förlåtelse, välstånd, kreativitet, relationer, att lyckas i arbetet och självkänsla i den här boken och du börjar praktisera övningarna, kommer du snart märka att affirmationer kan vara lösningen på snart sagt vilket problem du än har inom ett speciellt område.

När du läst den här boken, och lyssnat på Louise L. Hays egna visdomsord, kommer du att med tillförsikt kunna säga "Jag kan det", i vetskap om att du är på väg mot det underbara, glädjefyllda liv du förtjänar.

I Can Do It: How to Use Affirmations to Change Your Life - mer info och pris »

Annons:

Affirmationer

affirmera

Personlig affirmation

Här kan du hämta din personliga affirmation för idag. Visa »

affirmera

Affirmera

Tankens makt är stor - om du har en positiv attityd och förväntar dig glädje, tillfredställelse och lycka blir livet lättare än om du är en ständig pessimist med negativa tankar. Visa »