Spådom online: Fråga oraklet

Få reda på vad online Oraklet har att säga just dig idag.

Här på Divination.se har vi vårt eget orakel. En gång om dagen kan Oraklet med sin visdom svara på din fråga.

När du ställer din fråga till Oraklet bör du befinna dig i en lugn och trivsam miljö utan distraktioner. Det kan vara i ett rum med dämpad belysning där du kan vara ostörd eller i naturen om vädret tillåter. Sätt dig bekvämt och ta några djupa andetag för att slappna av. Koncentrera dig sedan på den fråga eller fundering du har som du vill att Oraklet ska svara på eller kommentera. Har du ingen specifik fråga att ställa, kan Oraklet ändå ha något att säga dig idag. Klicka på knappen så får du veta!

Ibland förstår man direkt vad Oraklet syftar på eller menar. Ibland får man grunna ett tag på betydelsen. Vi hoppas att du blir nöjd med Oraklets svar på just din fråga. 

När du klickar på knappen godkänner du att det sparas en cookie i din webbläsare. Läs mer

  • Spådom online: Fråga oraklet

    Spådom online: Fråga oraklet

    Få reda på vad online Oraklet har att säga just dig idag. Här på Divination.se har vi vårt eget orakel. En gång om dagen kan Oraklet med sin visdom svara… Läs mer »

  • Oraklet i Delfi

    Oraklet i Delfi

    Oraklet Pythia i den grekiska staden Delfi var antikens mest kända spåkvinna. Det kom människor från hela Europa till Apollontemplet i Delfi för att träffa oraklet och få svar på… Läs mer »

Orakelkort

På marknaden finns att köpa olika orakelkort som används för att spå med. Antalet kort i dessa kortlekar varierar beroende på vem som skapat dem. De flesta innehåller färre kort än tarotkortlekens 78 kort. Spådomar från orakelkort blir därmed inte lika detaljerad. Det kan vara bra som nybörjarkort om man är ny på att spå. Det blir lättare att komma ihåg betydelsen av färre kort. Under våra boktips på denna sida listar vi några olika orakelkort. Boktipsen innehåller reklamlänkar som leder till bokhandlare med mer information om korten samt köpmöjlighet.

Tips orakelkort

Vill du ha dina egna orakelkort och änglakort? Här listar vi några olika kortlekar och länk till köpställe. Paketen innehåller kort med olika design och vägledning hur du använder dem.

Gaia orakelkort (annonslänk)

Änglasvar orakelkort (annonslänk)

Stjärnsjäl Orakelkort (annonslänk)