Spådom online – snabbfråga

Här kan du spå dig gratis online med våra spelkort och få ett snabbt svar – dra ett kort!

Detta är ett online-verktyg som bjuder på en spådom från ett kort som dras ur kortleken nedan. Du kan fråga om vad som helst. Om du inte har någon specifik fråga eller något särskilt du vill få rådgivning om kan du be korten att visa dig vad som är viktigt just nu att tänka på i livet. Alla korten är utlagda individuellt för varje person som vill använda dem till spådom. Tanken är att det är ditt undermedvetna eller andliga vägledare som guidar dig till att välja rätt kort för att få din personliga spådom.

När du ska använda verktyget bör du befinna dig i en tyst och lugn miljö. För att komma in i ett behagligt och avslappnat tillstånd och få lättare att fokusera så placera dig gärna i ett rum utan andra människor, gärna i dämpad belysning. Sätt dig bekvämt framför mobilen, surfplatta eller datorn. Använder du en mobiltelefon eller platta så ställ den framför dig så att du har händerna fria så att du kan behålla dem avslappnade. Placera dem i ditt knä tills det är dags att dra kortet.

När du känner att du sitter bra så blunda och ta några djupa andetag. Försök att slappna av i hela kroppen. Fokusera på frågan eller problemet du vill att korten ska hjälpa dig med. Du kan tänka på den eller säga den högt.

Du kan nu antingen blanda korten eller börja direkt. Knappen för att blanda hittar du nedanför korten.

Du sätter igång spådomen genom att dra ett valfritt kort nedan genom att klicka på det. Svaret ser du nedanför korten. När du klickar på kortet godkänner du att det sparas en cookie i din webbläsare. Läs mer

När du fått ditt svar så fundera tills imorgon över vad korten svarat dig innan du kommer tillbaka och ställer nästa fråga. Därför har vi begränsat frågan till en gång per dag. Dessutom vill vi att alla ska få tillgång till tjänsten en gång om dagen och måste därför förhindra för många förfrågningar per dag som skulle kunna sakta ner systemet.

 • Spådom online – snabbfråga

  Spådom online – snabbfråga

  Här kan du spå dig gratis online med våra spelkort och få ett snabbt svar – dra ett kort! Detta är ett online-verktyg som bjuder på en spådom från ett… Läs mer »

 • Spådom online – tre kort

  Spådom online – tre kort

  Spå dig gratis här: ställ en fråga till korten och få svar om det förflutna, nuläget och utgången eller framtiden. Med detta online-verktyg kan du spå dig själv med tre… Läs mer »

 • Hur man spår i kort

  Hur man spår i kort

  Att spå i kort är komplicerat på grund av det stora antalet kort som kortleken består av och deras nästan oändliga kombinationsmöjligheter eftersom varje korts innebörd påverkas av de intilliggande… Läs mer »

 • Kortens ursprung

  Kortens ursprung

  Olika typer av spelkort och spåkort (tarotkort) tros ha kommit till Europa under medeltiden via handelsvägar österut från Persien, Egypten och Kina. Spelkort eller lekkort lär ha använts i Kina… Läs mer »

Boktips om kartomanti

Två böcker av tarottolkarna Leena och Sonja. De beskriver på ett enkelt och okomplicerat sätt olika sätt att tyda både tarot- och spelkort. Andra delen riktar sig till alla de som vill fördjupa sig i framtida förutsägelser både genom tarot, vanliga spelkort och drömmar.

Tarot och spelkort del 1 (annonslänk)

Tarot och spelkort del 2 (annonslänk)