Annons:

Kinesiskt Horoskop - Tuppens år

Kinesiskt Horoskop - Tuppens år

Detta tionde djur i den kinesiska zodiaken, Tuppen, kännetecknas av uppmärksamhet, observation och granskande. Det handlar om aktiva människor och djupsinniga tänkare.

Annons:

De tycker om att arbeta men tar ibland på sig uppgifter som överstiger deras förmåga. De blir besvikna när de misslyckas. Ofta är de en smula originella och äventyrslystna, och andra människor brukar vara mycket intresserade av vad de håller på med. Det gör inte tuppens kvinnor och män någonting, för de är säkra på att de har rätt och att de vet vad de gör. De litar inte gärna på andra utan föredrar att arbeta på egen hand.

De är inte särskilt förutseende, och på grund av sin oberäkneliga natur pendlar de mellan rikedom och fattigdom. De är inte blyga, när de har något på hjärtat säger de det rakt ut. De har en tendens att vara lite egoistiska.

Tuppen i relationer

Tuppens bossiga och ärliga sätt att "säga som det är" fungerar inte bra med känsliga personer.På grund av sin rastlöshet och otålighet tenderar de att lockas till de som är självsäkra, tålmodiga och omtänksamma. Tuppar blomstrar av komplimanger och har ett känslomässigt ägandebegär.

Passar bäst med: draken, ormen, oxen
Passar sämst med: kaninen

Årtal: … 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041 …
Polaritet: yin
Nummer i zodiaken: 10
Alternativt namn: -
Lyckonummer: 6

Annons: