Annons:

Kinesiskt Horoskop - Hundens år

Kinesiskt Horoskop - Hundens år

Det elfte djuret i den kinesiska zodiaken, hunden, är extremt lojal mot de som hen älskar och intensivt grym mot deras fiender. De har välsignats med många av den mänskliga naturens bästa egenskaper.

Annons:

Hundens människor är lojala och plikttrogna. De gör alltid sitt bästa, vilket gör dem dugliga i arbetet. De kan behålla en hemlighet och väcker därför förtroende. Inte underligt att de brukar vara högt respekterade, trots att de faktiskt kan vara både egoistiska och envisa ibland.

Hundens kvinnor och män har ofta reserverat sätt, vilket gör att de inte är några sällskapsmänniskor. De avskyr tomt prat och skvaller och vägrar att vara med. Deras största fel är att de gärna letar efter fel hos andra. Men samtidigt är de kända för att kämpa för det goda, och för att inte tolerera orättvisa.

Hunden i relationer

Hundar är pålitliga men de har problem med att lita på andra. Det kan ta lång tid innan en hund känner sig trygg med en annan person. Innan ett förtroende är uppbyggt kan hunden vara dömande och råa mot andra.

I kärlek blir andra ofta rädda av hundens osäkra och oroliga personlighet. Hundar är kända för att vara känslomässiga kalla och kritiska.

Passar bäst med: tigern, hästen
Passar sämst med: draken

Årtal: … 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042 …
Polaritet: yang
Nummer i zodiaken: 11
Alternativt namn: -
Lyckonummer: 3, 4, 9

Annons: