Annons:

Kinesiskt Horoskop - Getens år

Kinesiskt Horoskop - Getens år

Geten är det åttonde tecknet i den kinesiska zodiaken. Getens människor är sanna konstnärer, som är nöjda när de får ägna sig åt kreativt skapande.

Annons:

De är lite pessimistiska, funderar över livets mening och saknar ofta ett konkret mål. Det är naturligt för dem att underordna sig. Getens kvinnor och män är inga ledare, de är ganska osäkra och tar gärna råd från andra.

De är visserligen blyga och osäkra, men de äter gott, klär sig snyggt och lever bekvämt. De har en raffinerad smak och en medfödd vishet och mildhet. De är lidelsefulla vilket de visar dem de älskar och saker de tror på.

De blir lätt berörda av sorgliga historier. De följer sitt hjärta men tanken distraherar dem ofta från sanningen. Deras medkänsla gör att de gärna hjälper dem som har det svårt men de talar inte gärna om sin välgörenhet.

Geten i relationer

I personliga relationer kan den lättsamma geten ge en hel del, men kommer att förvänta sig mycket i utbyte, särskilt ekonomiskt. Geten gillar att bli omhändertagen medan de skapar det vackra och estetiska i livet. Getter vet ingenting om timing och disciplin. De är alltid sena och det är en anledning att andra tröttnar på dem.

Passar bäst med: kaninen, geten, grisen
Passar sämst med: oxen

Årtal: … 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027,2039…
Polaritet: yin
Nummer i zodiaken: 8
Alternativt namn: fåret, baggen
Lyckonummer: 3, 4, 9

Annons: