Annons:

Kinesiskt Horoskop - Apans år

Kinesiskt Horoskop - Apans år

Apan är det nionde av de tolv djuren i den kinesiska zodiaken. Vilken karriär apans människor än väljer så har de framgång.

Annons:

De håller ingångna avtal och är mycket diplomatiska. Att fatta beslut har de lätt för och de har massor av sunt förnuft.

Dessa människor läser mycket och de minns vad de läser. Därför är de i allmänhet bildade och välinformerade. Om de får lov att följa sin egen instinktiva väg i livet har de en god chans att bli berömda.

Men de har också en tendens att prata lite för mycket. Deras långa, utdragna förklaringar kan ibland bli lite tröttsamma för omgivningen. De har också en viss benägenhet att tala nedsättande om människor som inte är lika begåvade som de själva. Men om de kommit på kant med någon sträcker de gärna fram en försonande hand.

Apan i relationer

Apan är rädd för att binda sig och kämpar mot allt som försöker äventyra hens självständighet. Om apan känner sig fångad emotionellt, finns det risk att hen är otrogen. Men när apan väl bestämmer sig för att binda sig i en livslång relation kommer hen sannolikt att vara mer trogen än de flesta människor.

Passar bäst med: råttan, draken, apan
Passar sämst med: tigern

Årtal: … 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040 …
Polaritet: yang
Nummer i zodiaken: 9
Alternativt namn: -
Lyckonummer: 1, 7, 4

Annons: